Diamanda la Berge Dramm

Diamanda La Berge Dramm. Fotografie: Brendon Heinst.

13 april 2018, aanvang concert 20.15 u.
koffie/thee op de begane grond vanaf 19.45
Om teleurstelling te voorkomen is het zeer verstandig om vroegtijdig te reserveren via de knop ‘aanmelden’ hieronder.

Op  13 April zal de jonge ambitieuze violiste Diamanda La Berge Dramm een solo concert geven dat in het teken staat van de hedendaagse componist Garth Nox. Diamanda werkt al langer met Knox samen en Knox maakt composities met en voor haar. Diamanda is vaker op de Nederlands televisie geweest. U kunt een voorproefje van het concert zien en horen op: https://www.youtube.com/watch?v=1ftwbYfv25k 

Diamanda had van James Oesie gehoord van het Pakhûs SOLO en vroeg of ze bij ons een solo programma mocht verzorgen. Ze heeft haar opleiding zowel in Boston gehad als in Den Haag aan het Koninklijk Conservatorium bij Vera Beths. Ze is onderscheiden met de Nicolai prijs voor een buitengewoon optreden en is momenteel geslecteerd als Dutch Classical Talent. Ze is tot nu toe de eerste musicus die met een solo programma voor strijkinstrument is uitgekozen als Dutch Classical Talent. In het kader van de Talent Award heeft ze een tournee door Nederland gemaakt. In dat kader heeft ze ook een optreden gehad in De Harmonie, dat lovend is besproken in de Leeuwarder Courant. Wij waren daar uiteraard ook bij aanwezig. Op  29 april is de finale van de Talent Award in Tivoli Utrecht.
Speciaal voor het optreden in het Pakhûs SOLO heeft ze een nieuw solo programma samengesteld. Details over het programma volgen nog. U kunt al een plaats reserveren. Dit is wederom een optreden dat u niet mag missen.

Meer informatie over Diamanda Dramm op haar website: https://diamandadramm.com 

Toegang 15 € (incl. koffie/thee vooraf en glaasje na), beneden 18 jaar € 8. Er zijn 35 plaatsen beschikbaar. Om teleurstelling te voorkomen is het goed u vroegtijdig aan te melden via de knop ‘Aanmelden’ hieronder.
Uw reservering is compleet na ontvangst van uw betaling op bankrek. NL 66 ABNA 0447 0342 51 t.n.v. W.H. van  Riemsdijk o.v.v. Diamanda Dramm.

In het pand is een lift. Er is beperkt toegang voor rolstoelen en men kan gebruik maken van de aanwezige rolstoel. 

Bezoekadres Pakhûs SOLO: Smelbrêge 9, 9051BH Stiens
Bus 60 of 54 vanuit Leeuwarden, Halte Langebuorren.
Parkeren in Stiens is gratis.

Data en tijden

  • 13 april 2018
    • 20:15 – 21:15 (35 plaatsen beschikbaar)
Aanmelden