Duo Verso

Duo Verso, panfluitist Matthijs Koene en klassiek gitarist Stefan Gerritsen.
Foto © Claudia Hansen

12 april 2019, aanvang concert 20.15 u.
koffie/thee in de ‘garage-foyer’beneden vanaf 19.45
Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om vroegtijdig te reserveren via de knop ‘aanmelden’ hieronder.

Pakhûs SOLO biedt een podium aan veelal jonge ambitieuze professionele musici en streeft ernaar musici te volgen in hun ontwikkeling. Daarnaast brengen we ook voor ons nieuwe musici met nieuwe instrumenten. Zo treedt het Duo Verso, dat bestaat uit panfluitist Matthijs Koene en klassiek gitarist Stefan Gerritsen, bij ons voor het eerst op. De muziek die dit duo brengt past prima in het type muziek dat wij in het Pakhûs promoten. Het Duo Verso zal een verrassend programma brengen voor gitaar en panfluit. Panfluitist Matthijs Koene is cum laude afgestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam. Diverse vooraanstaande componisten hebben werk voor hem geschreven. Met het Zerafin Ensemble ging hij op tournee met de Nederlandse singer/songwriter Spinvis. Stefan Gerritsen is een veelzijdig klassiek gitarist die zowel oude muziek als hedendaagse composities op het repertoire heeft. In 2005 gaf Stefan samen met Ravind Sanga een recital oude muziek voor de toenmalige koningin Beatrix.

Het duo heeft vele concoursen gewonnen. In 2007 maakten ze hun debuut in de Carnegie Hall in New York.

Programma:
wordt nader bekend gemaakt

Meer informatie over DUO VERSO op de website: http://www.panflute-guitar.nl

Toegang 15 € (incl. koffie/thee vooraf en glaasje na), beneden 18 jaar € 8. Er zijn 35 plaatsen beschikbaar. Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam u vroegtijdig aan te melden via de knop ‘Aanmelden’ hieronder.
Uw reservering is compleet na ontvangst van uw betaling op bankrek. NL 66 ABNA 0447 0342 51 t.n.v. W.H. van  Riemsdijk o.v.v. Duo Verso.

In het pand is een lift. Er is beperkt toegang voor rolstoelen en men kan gebruik maken van de aanwezige rolstoel. 

Bezoekadres Pakhûs SOLO: Smelbrêge 9, 9051BH Stiens
Bus 60 of 54 vanuit Leeuwarden, Halte Langebuorren.
Parkeren in Stiens is gratis.

Data en tijden

  • 12 april 2019
    • 20:15 – 21:15 (31 plaatsen beschikbaar)
Aanmelden