Wytske Holtrop in Pakhûs SOLO, 2017. Artikel Rudolf Nammensma,

Wytske Holtrop in Pakhûs SOLO, 2017. Artikel Rudolf Nammensma, Leeuwarder Courant, 17 november 2017

25 januari 2019, aanvang concert 20.15 u.
koffie/thee in de ‘garage-foyer’beneden vanaf 19.45
Om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om vroegtijdig te reserveren via de knop ‘aanmelden’ hieronder.

Celliste, Wytske Holtrop zal voor de derde maal een nieuw solo programma presenteren. Wytske kreeg begin van de zomer de runner up prijs van de Friese Emmy Award 2018. Deze award wordt toegekend aan een jong Fries klassiek musicus van groot talent, die een bewezen internationale muziekcarrière heeft. Wytske is runner up omdat ze aan het begin staat van haar internationale carrière. Wytske hebben we al gebracht vanaf het allereerste begin van de Pakhûs concerten en ze zal ook komend seizoen weer een nieuw solo programma presenteren. 

Ze komt daarvoor weer uit Genève waar ze sinds september 2016, na het ‘cum laude’ behalen van haar bachelor aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, studeert op de Haute École de Musique. Het programma volgt over enige tijd hieronder op onze website maar, net als voor de andere concerten, kunt u nu al reserveren. Zeker is dat Wytske weer voor een aansprekend programma zal zorgen.

Programma:
volgt over enige tijd.

Een uitgebreid CV is te vinden op de website van Wytske Holtrop: http://www.wytskeholtrop.com 

Toegang 15 € (incl. koffie/thee vooraf en glaasje na), beneden 18 jaar € 8. Er zijn 35 plaatsen beschikbaar. Om teleurstelling te voorkomen is het goed u vroegtijdig aan te melden via: http://www.stinze-stiens.nl/agenda/ Uw reservering is compleet na ontvangst van uw betaling op bankrek. NL 66 ABNA 0447 0342 51 t.n.v. W.H. van  Riemsdijk o.v.v Wytske Holtrop
In het pand is een lift. Er is beperkt toegang voor rolstoelen en men kan gebruik maken van de aanwezige rolstoel. 

Bezoekadres Pakhûs SOLO: Smelbrêge 9, 9051BH Stiens
Bus 60 of 54 vanuit Leeuwarden, Halte Langebuorren.
Parkeren in Stiens is gratis.

Data en tijden

  • 25 januari 2019
    • 20:15 – 21:15 (35 plaatsen beschikbaar)
Aanmelden